Activiteiten

 

Beste leden,
 
We hebben iets te vieren, maar eerst een woordje uitleg.
 
Twee maanden geleden vond de 29ste EUROPASHAU plaats in HERNING in DENEMARKEN, dit van 9 tot 11 november 2018. Deze Europese kampioenschappen voor neerhofdieren vinden  om de 3 jaar plaats,  telkens in een ander land. Net als de vorige edities deden er ook heel wat Belgische kleinveefokkers mee waaronder enkele van onze leden. 
 
De resultaten waren er om als club fier op te zijn. Binnen onze club hebben twee Europachampions en één Europameister.  Onze eerste kampioen is Hubert Smet, hij behaalde 96 met een Brakel haan in kleurslag zilver. Onze tweede kampioen is Liliane Raes, zij behaalde 96 met een Nederlandse hangoordwergkonijn. Onze derde kampioen is Frederic Verheyden, hij werd Europameister met vier Sebright krielen. Proficiat  voor deze prachtige prestaties.
 
Onze Europese kampioenen gaan we huldigen samen met  Eddy De Permentier die dit jaar 60 Jaar lid is van onze vereniging. 
 

Graag nodigen we u en uw partner vriendelijk uit om deel te nemen aan deze huldiging op VRIJDAG 1 MAART om 20.00 uur in de VREDESZAAL van het STADHUIS van SINT-NIKLAAS. Na de huldiging volgt er nog een receptie aangeboden door het stadsbestuur. Gelieve om organisatorische reden uw aanwezigheid vóór  22 februari  te bevestigen en het aantal personen door te geven aan Johan Van Lierop.
Gsm: 0476 60 66 94 of via secretariaat@kleinvee.be

 
 
Namens het bestuur,
Johan Van Lierop     
secretaris